ELS NOSTRES PANS

TOTS ELS NOSTRES PANS S’ELABOREN CADA DIA A MÀ DE MANERA ARTESANAL

EL PA DE CADA DIA

BARRA DE QUART

Farina de blat 100%. Crosta cruixent i molla blanca. Cuita en sola de pedra.  

BAGUETTE

Farina de blat 100%. Crosta cruixent i molla blanca. Cuita en llauna.

PAGÉS

Farina de blat 100% i repòs i cuit en sola de pedra, fan d’aquest pa el nostre producte «estrella». 

LLONGUET

Farina de blat 100%. Un clàssic de molla espesa i blanca que recuperem al nostre obrador.

XAPATA

Farina de vidre, blat 100%. Pa molt hidratat i de llarga fermentació amb crosta fina i molla molt alveolada.  

VIENA o PA DE NEU

Farina de blat 100%. Mantega i un polsim de sucre per fer el nostre pa més tou i un punt dolç.

BARRA QUATRE PUNTES

Farina de vidre , blat 100%. Crosta cruixent i molla molt alveolada, formada i divisada per obtenir 4 crostrons. 

BARRA PROVENÇA

Farina de blat rústica amb un 30% de farina integral molta a la pedra. Amb forma d’espiga i cuita a la sola de pedra. És la nostra barra d’autor.