EL PA DE CADA DIA

BARRA DE QUART
Farina de blat 100%. Crosta cruixent i molla blanca. Cuita en sola de pedra.

BAGUETTE
Farina de blat 100%. Crosta cruixent i molla blanca. Cuita en llauna.

PAGÉS
Farina de blat 100% i repòs i cuit en sola de pedra, fan d’aquest pa el nostre producte «estrella».

LLONGUET
Farina de blat 100%. Un clàssic de molla espesa i blanca que recuperem al nostre obrador.

XAPATA
Farina de vidre, blat 100%. Pa molt hidratat i de llarga fermentació amb crosta fina i molla molt alveolada.

VIENA o PA DE NEU
Farina de blat 100%. Mantega i un polsim de sucre per fer el nostre pa més tou i un punt dolç.

BARRA QUATRE PUNTES
Farina de vidre , blat 100%. Crosta cruixent i molla molt alveolada, formada i divisada per obtenir 4 crostrons.

BARRA PROVENÇA
Farina de blat rústica amb un 30% de farina integral molta a la pedra. Amb forma d’espiga i cuita a la sola de pedra. És la nostra barra d’autor.