ELS NOSTRES PANS

TOTS ELS NOSTRES PANS S’ELABOREN CADA DIA A MÀ DE MANERA ARTESANAL

DOLÇ

COCA DE FORNER

Massa de pa, estirada i amb oli d’oliva i sucre i un toc final de anis. 

CROISSANTS

Els nostres croissants de llard classic, de mantega, de xocolata i integral amb llavors, un toc dolç. 

MAGDALENES

Farina d’espelta integral i oli d’oliva amb sucre morè.

GALETES

Farina de blat recuperada del antic egipte, de blat dur i te un toc dolç.

PASTIS DE FORMATGE

Farina de blat recuperada del antic egipte, de blat dur i te un toc dolç i afegim, xocolate negre i taronja confitada.  

CARROT CAKE

Farina de blat 100%. Mantega i sucre per fer el nostre pa mes tou.

PA DE PESSIC

Farina de vidre i tradicció francesa, blat 100%. Costra cruixent i molla molt alveolada, formada i divisada per obtenir 4 costrons. 

COQUES DE FULL