PANS ESPECIALS
ESPELTA
Elaborat amb un 50% de farina d’espelta blanca i un 50% de farina d’espelta integral.
L’espelta es un cereal antic amb moltes propietats nutricionals i es caracteritza per una molla de color crema i amb sabor únic i especial .
Les principals propietats són: afavoreix una bona digestió , aporta energía i reforça el sistema inmunitari.
.
SÈGOL
Elaborat amb un 50% de farina de sègol blanc i un 50% de sègol integral.
El sègol es un cereal antic i es caracteritza pel seu marcat color fosc, molla densa i sabor intens.
Les principals propietats són: es ric en vitamines del grup B , te un gran efecte saciador, conté fibra i ajuda a prevenir malaties cardiovasculars.
XUSCO DE MUNTANYA
Farina de blat semi integral de blat amb un 20% de massa mare i amb 24 hores de repos, es un pa molt aromatic i mes saludable.
KAMUT
Farina de blat recuperada del antic egipte, de blat dur i te un toc dolç.
KAMUT DOLÇ
Farina de blat recuperada del antic egipte, de blat dur i te un toc dolç i afegim, xocolate negre i taronja confitada.
XUSCO MULTICEREALS
Farina de blat, farina de segol, llavors de lli i segò de blat per conseguir un pa aromatic focs i molt saciant.
XUSCO CHIA I QUINOA
Farina de blat barrejada amb farina de chia i llavors de quinoa, donen especiat i diferent.
BARRA 4 PUNTES
Farina de vidre i tradicció francesa, blat 100%. Costra cruixent i molla molt espesa, formada i divisada per obtenir 4 costrons.